Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lesz folytatás...

2013.01.30

 A történet folytatódik. Harry Sparrow és a Sök-Hősök felveszik a harcot Csöggel és a barbárok seregével. Csög erősebb, mint valaha. A hősök már kevésnek bizonyulnak. Feltűnik a híres ereklye vadász Sydney Fox és a harcos hercegnő Xena, hogy segítsenek Csög legyőzésében.

forg.jpg

A film felvétele augusztus 14-én kezdődött a Kapos Tv  stúdiójában és Kaposvár különböző helyszínein. Akárcsak az első résznél, most is nagyrészt improvizációra építettek, a történetet a készítők csak nagy vonalakban írták meg. A film technikailag sokkal komolyabb volt, mint az első rész, amit a StudioPapp biztosított. Továbbá a Sétarepülés Kaposvár felett lehetővé tette, hogy légi felvételek is készülhessenek a filmhez. A Csiky Gergely Színházban is forgatattak, hogy megeleveníthessék a Harry Potter filmekből jól ismert Rocksfordot. Segítségükre volt a Fekete Hollók Lovagrend, akik biztosították számukra a különböző fegyvereket, és segítettek a szereplőknek, hogy kell bánni a fegyverekkel. Két napot töltöttek el Patcán, ahol mindenki nagyon jól érezte magát. Itt forgatták a látványosabb jeleneteket, mint pl. a kocsmai verekedős és a csata jelenetet. Illetve itt történt a kellékként használt szekér összetörése is, ami mindenkinek nagyon emlékezetes baki volt. Szerencsére nem esett senkinek sem baja.  

Október 12-én került sor a film premierjére, ami nagyon nagy sikert aratott. Sikerült a Szivárvány Kultúrpalota nézőterét fiatalabb korosztállyal megtölteni. Sok pozitív visszajelzést kaptak a szereplők a filmmel kapcsolatban, és a közönség már alig várja a folytatást.

Történet röviden:

A fő gonosz, Csög a jók közé állt, de csak látszólag. Legfőbb célja az, hogy átvegye a világ feletti uralmat. Nok-Látnokot elrabolták. Egy új hős tűnik fel, Tazó-Utazó, aki megtudja Csög szörnyűséges tervét ezért elhatározza, hogy megkeresi a Hősöket, és újra egyesített erőikkel szembeszállnak a gonosszal a világ megmentése érdekében. A Hősök segítségére lesznek a Rocksford tanárai, az erdei amazonok, Xena és Sidney Fox ereklyevadász  is, aki segít Csög szíve kulcsának megtalálásában. Időközben Harry  Sparrow is fogságba esik, és kötél általi halálra ítélik. A Hősök ezt nem hagyhatják, ezért betörnek a várba, de a tervük kudarcba fulladt. A Hősök fogságba estek, Harry életét vesztette a csatában.

rend.jpg

Így persze nem érhet véget a történet, ezért a készítők jövő decemberre ígérték a folytatást. Tehát lesz Sök-Hősök 3, ami a Végzet szakadéka alcímet kapta. A filmet és a kulisszákat a youtube video megosztó oldalon nézhetitek meg. Már csak egy kérdés maradt. 

Vajon győzhet a jó?

 

 Hegedüs Roland a film rendezője elárul pár dolgot nekünk.

 Már a Kapos Tv Korzó c. műsorában elárultuk, hogy folytatjuk harmadik résszel. Ez sokkal izgalmasabb és profibb lesz. Nagyon sok felajánlást kaptunk technikailag is, és úgy érzem a harmadik rész az minden várakozást felül fog múlni. Jövő szeptemberben tartunk egy castingot, amit majd meghirdetünk. Most nem csak Kaposváron lesznek forgatások. Úgy tervezzük, hogy a Balatont vesszük célirányul, és itt különböző misztikus helyszínt keresünk. Illetve most a Balaton vizét használjuk tengerként is. Egyszóval sokkal izgalmasabb és viccesebb részt ígérhetek.